Vragen over sproeten

Krijg ik na de behandeling littekens?
Nee, de huid gaat immers niet kapot, dus ontstaan er geen littekens.
Mag ik na behandeling nog in de zon?
Nee, UV licht kan nieuw pigment aanmaken. Wij adviseren niet meer intensief te zonnen en geen gebruik te maken van zonnebank om nieuwe aanmaak van pigment uit te sluiten. Ons advies is gebruik te maken van zonnefactor100 (SPF100) bij ons te koop.
Gaat mijn pigment uit de huid en krijg ik dan een witte huid?
Nee, de behandelde huid gaat er precies hetzelfde uitzien als de huid waar geen sproeten of pigmentvlekken zitten. Het natuurlijk pigment van de huid wordt niet aangetast met fotoflitslicht.
Is de behandeling veilig?
Ja, fotoflitslicht is veilig licht en gaat als een gespreid licht de huid in, zodoende kunnen er geen pigmentverschuivingen en beschadigingen ontstaan. Wij werken met fotoflitslicht wat als enig flitsapparaat een ingebouwd huidbeschermend filter bevat voor uw veiligheid. De fotoflitsapparatuur is medisch goedgekeurd en gepatenteerd, dus mag niet nagemaakt worden!
Hoe lang is mijn gezicht niet toonbaar na de behandeling?
De roodheid blijft 3 tot 5 uur.
Is de behandeling pijnlijk?
Ja, het geeft het gevoel van het petsen van 2 vingers tegen de huid. Een flits duurt 1 seconde, de pijn is direct na de flits weg. Na de behandeling ontstaat er een branderig gevoel, de branderigheid duurt precies 1,5 uur.
Hoe lang duurt het voordat de sproeten weg gaan?
Tussen 4 dagen en 3 weken, dit verschilt sterk per persoon. Wij adviseren minstens 2 liter water per dag te drinken voor de versnelde afvoer.
Share