Routebeschrijving

Routebeschrijving

Adres

Paul Citroenstraat 20
3544MD Utrecht

Per auto

Navigatie route
Uw navigatie zal de straat wel herkennen, maar bij aankomst gebeurt het in sommige gevallen dat u voor een afgesloten weg komt te staan. Daarom adviseren wij u onderstaande routes te bekijken! Bij navigatieproblemen het volgende adres invoeren: Utrechtseweg 49 te Utrecht.

Komende vanaf Amsterdam
richting Utrecht A2
U neemt afrit 6, rechtsaf richting Vleuten. 1.8km rechtdoor rijden, onder het viaduct door. Bij het verkeerslicht linksaf de Vleutensebaan op, (de weg langs het spoor). Bij het 2e verkeerslicht rechtsaf, na het snelheidsmetingsbord, dit is de Utrechtseweg en gaat met een bocht naar rechts. De 1e straat links is de Paul Citroenstraat. Aan de linkerzijde vindt u ons op nr. 20.
Komende vanaf Den Bosch
richting Amsterdam A2

U houdt Maarssen aan (de meest rechter tunnel) en volgt dan afrit 6. Linksaf richting Vleuten, 1.8km rechtdoor rijden, onder het viaduct door, verkeerslicht linksaf (Vleutensebaan). 2e verkeerslicht rechtsaf, na het snelheidsmetingsbord. Dit is de Utrechtseweg en gaat met een bocht naar rechts. De 1e straat links is de Paul Citroenstraat. Aan de linkerzijde vindt u ons op nr. 20.

Komende vanaf Utrecht Noord
(Ring N230) richting A2

Aankomende bij de A2, rechtdoor snelweg oversteken richting Vleuten, dan route 1 of 2 volgen.

Per Bus 5 minuten lopen

Komende vanaf Utrecht CS neemt u bus 26 naar Station Terwijde -Utrecht.
U steekt de weg schuin naar rechts over de Kees van Dongensingel in en loopt richting de witte woningen, dit is de Carel Willinkstraat, rechtsaf de Theo van Doesburgstraat in. Rechtdoor lopen, over de brug, rechts de Paul Citroenstraat in. Aan de rechterkant vindt u ons op nr. 20.

Per Trein 5 minuten lopen

Sprinter vanuit Utrecht CS richting Den Haag CS (treinrit 3 minuten), uitstappen station Terwijde – Utrecht.
Loopt het spoorviaduct onderdoor richting de wijk Het Zand. Steek de weg schuin naar rechts over de Kees van Dongen singel op en loop richting de witte woningen, dit is de Carel Willinkstraat, rechtsaf de Theo van Doesburgstraat op. Rechtdoor lopen over de brug, rechts is de Paul Citroenstraat. Aan de rechterkant vindt u ons op nr. 20.

Studio EsthetiquE

Share