Rimpeltjes onder ogen

Rimpeltjes onder ogen

Rimpeltjes onder ogen, wat kunnen wij daar aan doen

Een veel voorkomend probleem, zijn rimpeltjes onder ogen. Het verraad onze leeftijd en laat de sporen van het leven zien. Alhoewel ook op jongere leeftijd rimpeltjes onder de ogen soms al voor komen. Dit heeft onder andere te maken met de erfelijkheidsfactor. Maar kan ook door werk omstandigheden komen, van het turen op een beeldscherm of met leefgewoontes te maken hebben. Wat kunnen we daar aan doen? Gelukkig is er een eenvoudige oplossing en zijn de fijne lijntjes eenvoudig te behandelen met IPL fotoflitslicht.

Hoe werkt de behandeling

IPL fotoflitslicht zorgt voor nieuwe aanmaak van collageen en bindweefsel. Het collageen wordt gestimuleerd en het bindweefsel geactiveerd. Door de omzetting van het fotoflitslicht in plaatselijke hitte, ontstaat er nieuw collageen wat de rimpels doet verdwijnen. Het fotoflitslicht zorgt tevens voor het activeren van het bindweefsel. Door deze activering wordt de huid aanzienlijk verstevigd. Deze praktisch pijnloze behandeling is ook prima geschikt voor de meest gevoelige huid types. De fijne rimpeltjes onder de ogen zullen verdwijnen of verminderen en de huid krijgt zijn mooie gladde structuur terug. Op de diepere rimpels, heeft deze behandeling minder effect!

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Foto van Rimpeltjes onder ogen verwijderen met fotoflitslicht

Fijne rimpeltjes verwijderen

Er zijn ongeveer 4 behandelingen nodig met een tussen pose van 2 weken. Deze korte tussen pose is nodig om het weefsel een extra boost te geven. Waardoor de huid in een sneller tempo zijn stevigheid terug zal krijgen. Om de huid zijn stevigheid te doen behouden is het aan te raden om de behandeling iedere 10 maanden te herhalen. Dan zullen 2 behandelingen voldoende zijn.
De behandelkosten zijn €110,00 per behandeling.

Voor meer informatie over de voorbereidingen en nazorg van de fotoflitslicht behandeling kunt u kijken op de pagina van de sproeten behandelingen (deze adviezen zijn hetzelfde).

Share