Rimpels: en Goudbehandelingen

Rimpels en Goud

Goudparel acupressuur behandeling tegen rimpels

Rimpels en goud behandelingen. U zal uzelf vast afvragen of dat mogelijk is. Wij kunnen u garanderen dat dat zo is. Rimpels zijn prima met goud te bestrijden. In 1 uur tijd is de rimpel verdwenen of vervaagd. Ja dat kan! Heerlijk om een mooie huid te hebben als u naar een verjaardag, feestje of bruiloft gaat. De kracht van goud kan meer voor u betekenen als dat u voor mogelijk zou houden. Deze anti-aging goudbehandeling geeft de oplossing, is erg eenvoudig om toe te passen en kunt u zelf thuis uitvoeren. Uiteraard krijgt u van ons een duidelijke uitleg. Het is een zeer eenvoudige behandeling. De werkingsperiode van de goud behandeling is in de begin fase ongeveer 24uur. Naar mate de behandeling vaker wordt toegepast, blijven de rimpelt langer weg.

Betaalbare goudparel acupressuur behandeling tegen rimpels

Interesse? Wij geven u graag een korte demonstratie! De goudbehandeling heeft een verstevigend effect.
Reduceert de vorming van fijne lijntjes en rimpels. Diepe rimpels verminderen aanzienlijk. Geweldig voor een feestje.

rimpels en goud

Hoe gaat de luxe goudbehandeling in z’n werk?

Voor de behandeling maakt u de plaats van de rimpel vetvrij. Elke goudparel bevind zich op een klein transparant, praktisch onzichtbaar stickertje. U pakt het pareltje met een pincet en plaatst de goudparel stevig op de plaats van de rimpel. Zo volgt u de hele rimpel met goudparels. Er mag een tussenruimte open blijven van ± 5 mm.

Voorbeeld: op een rimpel van 4 cm lengte gebruikt u ± 7 goudparels. Na 1 uur verwijderd u de goudparels en heeft u onmiddellijk een zichtbaar spectaculair resultaat! De prijs is ook zeer spectaculair €60,00 voor 20 goudparels. Het is mogelijk de goudparels nu op andere  rimpels aan te brengen want de goudparels zijn herbruikbaar.

Hoe vaak toe te passen?

Voor een goed resultaat moet u de goud parel behandeling 3 maal per week toepassen gedurende 8 weken.
Daarna is twee maal per maand voldoende. Zo bouwt u de frequentie af.

Share