Pigmentvlekken – Vitiligo verwijderen

Pigmentvlekken Vitiligo verwijderen

Pigment- zwangerschapspigment en vitiligo

Pigmentvlekken Vitiligo verwijderen met fotoflitslicht. Deze nare vlekken kunnen goed en veilig verwijderd worden. Het licht van de flits of laserstraal wordt opgenomen door het pigment in de vlek of sproet. Door deze opname wordt de pigmentcel kapot gemaakt. Het pigment verpulvert, zodat het door het lymfesysteem van het lichaam kan worden afgevoerd. IPL Fotoflitslicht kan alleen pigmenten in de opperhuid verwijderen. Pigmentvlekken en Vitiligo kunnen erg hardnekkig zijn. Laserlicht kan ook de iets diepere huidlaag bereiken. Maar de echt diep gelegen pigmenten in de lederhuid kunnen niet verwijderd worden. Deze worden wel lichter van kleur. Dit komt uiterst zeldzaam voor! Sproeten en pigmentvlekken die na behandeling met fotoflitslicht over blijven, kunnen wij behandelen met de robijn laser. Dit voor een beter resultaat. Dit is niet bij alle pigment varianten mogelijk!

Prijzen

Al onze prijzen vindt u op de prijslijst. Voor de pigmentprijzen scrolt u naar beneden. Daar ziet u elk lichaamsdeel apart geprijsd staan. Indien u meerdere delen tegelijkertijd behandeld wilt hebben, hanteren wij een korting. Als wij weten om welke behandel gedeeltes het gaat, rekenen wij graag de prijs voor u uit. U kunt dit aanvragen door ons te mailen.  
Pigmentvlekken Vitiligo verwijderen

Pigment in de huidlagen

Goedaardige pigmentafwijkingen

  • Ouderdoms- of pigmentvlekken van bijvoorbeeld gezicht, decolleté, handen en armen.
  • Zwangerschapspigmentvlekken (Melasma) in het gelaat en hals.
  • Vitiligo is pigmentloze huid pigment,verzwakking/verwijdering rondom de vitiligo.

Huidkanker

Na het verwijderen van sproeten of pigmentvlekken heeft u niet méér of minder risico op huidkanker, als wanneer dit niet verwijderd zou zijn. Wij raden u aan na behandeling een hoge zon beschermingsfactor 100 te gebruiken tegen het sterke UV licht. Dit ter voorkoming van het vormen van nieuw pigment. SPF100 is bij ons verkrijgbaar. En is de hoogst mogelijke bescherming.

Ouderdomspigmentvlekken na behandeling

Pigment en Vitiligo verwijderen

Pigmentvlekken VOOR

Pigment en Vitiligo verwijderen

Pigmentvlekken NA

 

Welke huid komt in aanmerking

Alle huiden, behalve mensen met een erg donkere (negroïde) huidskleur. Huidskleuren vergelijkbaar met Surinaamse, Turkse, Marokkaanse, Aziatische, Indonesische huiden, kunnen wel behandeld worden. *De Hindoestaanse huid wordt uitsluitend op eigen risico behandeld, vanwege het natuurlijk blauw pigment wat in de huid aanwezig is. De mogelijkheid bestaat dat het blauwpigment na de behandeling naar boven komt en een donkerverkleuring te weeg brengt. Dit blauwpigment zal na ruim 1,5 jaar pas weer verdwijnen. Echter hebben wij al zeer mooie resultaten mogen behalen!
Aanleg om ouderdomspigment aan te maken? Er kan in de loop der jaren weer nieuw pigment ontstaan. Ons advies is, kom op tijd terug bij vorming van nieuw pigment! Wij adviseren uw huid goed te beschermen met hoge zon bescherming factor100. Deze is bij ons verkrijgbaar. Bij pigment zullen de vervolgbehandeling na 3 á 5 weken geschieden. Heeft u opliggende, goedaardige ouderdoms-pigmenten? Deze storende vlekken komen vaak op handen en hals voor. Ook deze kunnen wij door middel van microcoagulatie of laser verwijderen.

Vergoeding door zorgverzekeraars

De specialistische behandelingen Melasma en pigmentvlekken komen niet vaak meer voor vergoeding in aanmerking. Zie uw polisvoorwaarden! Deze behandelingen vallen eventueel onder uw aanvullende verzekering.
p
Vergoed uw zorgverzekeraar het niet, dan kunt u de nota aan het eind van het jaar, als extra ziektekosten indienen bij uw belastingaangifte.

Welke zonnefactor adviseren wij

Pigmentvlekken – Vitiligo en Sproeten: na behandeling adviseren wij u ten alle tijden met de hoogst mogelijke zon bescherming SPF100 te beschermen. Factor 100 is bij ons verkrijgbaar. In de winter hoeft u geen zonnefactor te gebruiken.
Share