Micro Coagulatie: Teleangiectasieen Couperose Bloedblaasjes

Micro Coagulatie Teleangiectasieen Couperose Bloedblaasjes

Hoe gaat microcoagulatie in zijn werk

Micro coagulatie Teleangiectasieen Couperose Bloedblaasjes kunnen perfect verwijdert worden door middel van behandeling met de verfijnde micro apparatuur. Coaguleren betekend dichtbranden. Micro betekend met een zeer minuscuul medisch instrumentje te werk gaan. Teleangiëctasieën (rode zichtbare vaatjes), couperose en bloedblaasjes komen hier prima voor in aanmerking. Hoe gaat het in zijn werk. Bij micro coagulatie wordt er gewerkt met een zeer dun medisch instrumentje als naaldje, ter dikte van een hoofdhaar. De vaatjes worden binnen luttele seconden direct dicht gebrand. In praktisch alle gevallen is er dan ook maar 1 behandeling nodig. Het verwijderen van bloedblaasjes is licht gevoelig. Het verwijderen van teleangiëctasieën, couperose is iets gevoeliger, afhankelijk van de plaats van behandeling. Er kan eventueel licht verdoofd worden. In een tijdsbestek van 15 minuten kan er een groot gebied behandeld worden. De maximale tijd die wij behandelen is 30 minuten. Dat zijn dan 2 sessies van 15 minuten.

Teleangiëctasieën zijn blijvend roodkleurige en ontsierende verwijde bloedvaatjes vlak onder het oppervlak van de huid. Zichtbaar als rode vaattekening met gemiddeld zo’n 1 tot 1,5 millimeter doorsnede. Ten onrechte wordt dit vaak couperose genoemd. Couperose is een milde variant van rosacea. Rosacea is een algemeen voorkomende huidaandoening die gekenmerkt wordt door roodheid in het gelaat, vaak al vergezeld van puistjes en wordt daarom ook wel acne rosacea genoemd. Het komt in het algemeen voor bij volwassenen vanaf het 30e levensjaar. Ook de onschuldige verheven ouderdomsvlekjes (actinische keratosis) op bv. handen, hals of gezicht kunnen eenvoudig verwijderd worden door middel van micro coagulatie.

Micro Coagulatie Teleangiectasieen Couperose Bloedblaasjes Micro Coagulatie Teleangiectasieen Couperose Bloedblaasjes Teleangiëctasieën/Couperose
Voor en Na 2 behandelingen
Micro Coagulatie Teleangiectasieen Couperose Bloedblaasjes Micro Coagulatie Teleangiectasieen Couperose Bloedblaasjes Teleangiëctasieën/Couperose
Voor en Na 3 behandelingen
Micro Coagulatie Teleangiectasieen Couperose Bloedblaasjes Bloedblaasjes

Wilt u ook graag van deze nare en ontsierende rode vlekken of vaatjes verlost worden? Maak dan snel een afspraak. Daar wordt u weer blij van!

Share