Figuurcorrectie en Cellulitis verwijderen

Figuurcorrectie en Cellulitis verwijderen

Vetophopingen en Cellulitis verwijderen met geluidsgolven

Figuurcorrectie en Cellulitis verwijderen door middel van ultrasound geluidsgolven. Dit is een ultra moderne methode. De geluidsgolven werken op het gebied van laag frequente geluidsgolven technologie. Deze methode is bedoeld voor het plaatselijk, verwijderen van vetcellen en cellulitis. Definitief en zonder pijn of operatie. Het is wetenschappelijk bewezen, absoluut verantwoord en onschadelijk. Met de Figuurcorrectie en Cellulitis behandeling behoort Liposuctie tot de verleden tijd! De apparatuur is medische apparatuur en CE- gecertificeerd. Ook uitermate geschikt om Gynecomastia (borstvorming bij mannen) mee te behandelen. Weg met overtollige vetrolletjes!

Vet verpulveren= (Cavitatie) Wat is cavitatie

Vetophopingen en Cellulitis verwijderen d.m.v. ultrasound geluidsgolven, is Cavitatie. Cavitatie is een proces waarbij de vetcellen kapot worden gemaakt. Dit proces wordt door middel van geluidsgolven opgewekt, waarbij vetcellen definitief verwijderd kunnen worden. Deze methode is niet bedoeld om af te vallen, maar om plaatselijk af te slanken. Het figuur en lichaamscontouren verbeteren, die door sporten en of afvallen moeilijk verdwijnen!

Plaatselijke Figuurcorrectie door vet verwijdering

Allemaal weten we wat liposuctie is. Vetcellen die definitief worden verwijderd. Waarbij men vaak onder volledige narcose, een nogal ruwe behandeling uitvoert. Met cavitatie is het mogelijk om vetcellen te verwijderen door middel van geluidsgolven, terwijl u ontspannen in de behandelstoel ligt! De centimeters smelten weg, al na 1 behandeling. De resultaten zijn verbluffend en vergelijkbaar met een liposuctie.

Is de behandeling veilig

December 2007 is een onderzoek ingesteld naar de eerste ultrasoon geluid apparatuur, door de inspectie voor Gezondheidszorg en het RIVM. Beide hebben verklaard dat na onderzoek is gebleken dat deze methode voor plaatselijke correcties met ultrasoon geluid, volkomen veilig is.

Hoe gaat het in zijn werk

Via 1 of 2 geluidskoppen, met een oppervlakte van 17,5cm2, worden geluidsgolven van 30 tot 70 fHz gefocust op de vetcellen. De trillingen bereiken een diepte van 2cm. Door deze trilling gaat de vetcel kapot (cavitatie) en worden de vetcellen definitief vernietigd. Bindweefsel, organen, bloedvaten en zenuwen blijven hierbij onbeschadigd. Het vrijgekomen vet wordt in het bloed en lymfesysteem opgenomen en via de lever en nieren afgevoerd. Na de behandeling kunt u uw dagelijkse werkzaamheden gewoon hervatten, zelfs sporten!

De behandeling is betaalbaar, geheel pijnloos. Het vet zal verdwijnen en het resultaat is direct meetbaar na de 1e behandeling en na 7 dagen optimaal. Na 1- 2 weken kan de behandeling herhaald worden. Deze techniek geeft een mooi glad resultaat, zonder kuilen, bulten of littekens. Modelleer uw contouren naar wens met ProSlimelt!

Korting op meerdere zones!

Prijslijst  Prijs per 
Beh.
Buikrol boven navel (handgrootte) €120,00
Buikrol onder navel (handgrootte) €120,00
Buik rondom navel (2x handgrootte)
Buik rondom navel Groot tot taille
€200,00
€225,00
Maagstreek klein
Maagstreek groot, tot taille
€165,00
€185,00
Borstvorming/ Gynecomastia (mannen) klein
Borstvorming/ Gynecomastia (mannen) groot
€165,00
€185,00
Rolletjes onder of boven BH lijn €165,00
Bovenarmen achter (kipfilet) €165,00
Taillelijn €165,00
Billen €200,00
Buitenkant Bovenbenen €200,00
Binnenkant dijbenen €200,00
Voorkant of Achterkant bovenbenen totaal €200,00
Binnenkant knieën klein
Binnenkant knieën groot
€120,00
€165,00
Heupen                                              v.a. €185,00
Kuiten €185,00

Wanneer mag u niet behandeld worden

 • indien u zwanger bent of borstvoeding geeft
 • jonger bent dan 14 jaar
 • tijdens de menstruatie
 • een leveraandoening heeft
 • een nieraandoening heeft
 • een pacemaker heeft
 • gebieden met metaal, plastic of siliconen

Als u twijfelt of u geschikt bent voor behandeling, vraagt u dan advies bij uw arts!

Alle voordelen op een rij:

 • geen operatie
 • geen narcos
 • geen pijn
 • geen littekens
 • geen herstelperiode
 • betaalbaar
 • korte wachttijd
 • geen pijn
 • resultaat 2 tot 5 cm per behandeling
 • direct weer aan het werk

Hoeveel behandelingen zijn er nodig

6-8 behandelingen, afhankelijk van locatie en hoeveelheid vet.
De behandel duur is 10 tot maximaal 30 minuten.
Langer heeft geen zin, omdat het lichaam geen grotere hoeveelheden vetcellen kan afvoeren.

Voor de behandeling plaats vindt

Voordat met de behandeling gestart kan worden, vindt een uitleg plaats. Dan wordt de omvang gemeten van het behandelgebied. Daarna wordt afgetekend. De meting wordt na de behandeling weer gedaan op dezelfde plaats, om uw omvangverlies te noteren.
Deze na meting vindt niet bij elke behandeling plaats, maar pas weer bij uw laatste behandeling. Uw gewicht wordt bij de 1e behandeling genoteerd. Hoewel de behandeling zelf ongevaarlijk is, kunnen we alleen mensen behandelen die gezond zijn.

Na de behandeling

Door meer te bewegen (sporten) en veel water te drinken 1,5 – 2 liter per dag, kan het lichaam sneller de vetcellen afvoeren!

Share