Diffuse roodheid Keratosis Pilaris en Blooswangen

Diffuse roodheid Keratosis Pilaris Blooswangen

Wat kunnen we allemaal behandelen

Diffuse roodheid Keratosis Pilaris Blooswangen verwijderen. Het verwijderen ervan is geen probleem, met IPL fotoflitslicht. Wat kunnen we allemaal voor u behandelen?

  • Verwijdde bloedvaatjes in het gezicht en decolleté
  • Zeer fijne adertjes in het gezicht en roodheid
  • Diffuse (gespreide) roodheid
  • Keratosis Pilaris op armen of benen
  • Blooswangen, lichamelijk blozen of emotioneel blozen

verwijderen van diffuse roodheid keratosis pilaris blooswangen

Voor en NA Diffuse roodheid 3 behandelingen Foto’s met toestemming gepubliceerd

Er worden vele benamingen gegeven aan diffuse roodheid keratosis pilaris blooswangen en allerlei andere opvallende vormen van bloedvaatjes en roodheid. Zoals diffuse roodheid blooswangen, rode adertjes, keratosis pilaris, gesprongen adertjes, teleangiëctasieën. Het merendeel van de klachten kunnen wij oplossen met fotoflitslicht. Het speciaal daarvoor bestemde fotoflitslicht is een veilige methode om deze problemen in een redelijk korte behandel periode te kunnen aanpakken.

Blooswangen en de verschillen

Er zijn 2 soorten blooswangen. Hieronder leest u de verschillen.

 

Emotioneel blozen

Emotioneel blozen komt totaal onverwacht opzetten en is tijdelijk van aard. De roodheid komt altijd op ongelegen momenten opzetten.

 

Lichamelijk blozen

Komt voornamelijk voor bij inspanning of temperatuur wisselingen. Het blijft lang aanwezig.

 

Intake gesprek

Voorafgaand aan de behandeling, vindt altijd eerst een intakegesprek plaats. Bij andere lichaamsdelen als aangegeven op onze prijslijst, bepalen we tijdens het intakegesprek de prijs voor u. Er zijn 3-5 behandelingen nodig, om de 3-5 weken!

Hoe gaat de behandeling in zijn werk

De behandeling van diffuse roodheid keratosis pilaris blooswangen. Het glasprisma zendt zichtbaar licht uit. Hierdoor ontstaat warmte. Het vaatwantje schroeit dicht. Het lichaam zal de afvalstoffen geleidelijk afbreken. Na 2 tot 3 weken zijn de eerste resultaten zichtbaar. Hierdoor neemt de roodheid aanzienlijk af.

Bijwerkingen

Na behandeling is er tijdelijke roodheid van enkele uren aanwezig. Wanneer er vlak onder de ogen is behandeld, ontstaat er soms een lichte zwelling. De huid krijgt een branderig gevoel en duurt 1,5 uur. Er ontstaat meestal een donkere verkleuring van de pigmenten, die duurt ongeveer 4 dagen.

 

Terugkomen

Het beste is om na behandeling, regelmatig uw huid te controleren op nieuwe roodheid. Wanneer u snel belt, zal er maar 1 behandeling nodig zijn. Wij hebben binnen 3 jaar geen cliënten terug zien keren met vernieuwde vaatjes! De behandeling is gevoelig, het voelt als het petsen van twee vingers tegen de huid.

 

Foto Blooswangen voor en na 3 behandelingen

VOOR en NA 3 behandelingen Blooswangen

De huid zal nooit totaal blank worden, omdat hij veel bloedvaatjes bevat. De onderliggende vaatjes zullen altijd doorschemeren. Bij couperose en diffuse roodheid is er praktisch altijd een aangeboren aanleg aanwezig. Bij Keratosis Pilaris hoeft dit niet het geval te wezen en is daardoor ook goed en snel te behandelen.

Foto couperose VOOR

VOOR Couperose

 

Foto couperose NA

NA 4 behandelingen

Foto Keratosis Pilaris met roodheid

Keratosis Pilaris met roodheid

Foto Keratosis Pilaris met roodheid

VOOR Keratosis Pilaris

Foto Keratosis Pilaris NA 4 behandelingen

NA Keratosis Pilaris 4 behandelingen

Share