Definitief Ontharen

Weg met de overbeharing

Definitief ontharen op een pijnloze, veilige en snelle manier?

Foto van definitief ontharen met IPL fotoflitslicht

Definitief ontharen

Ja dat kan! Haren zijn ook nodig om ons te beschermen. maar kunnen ook een groot probleem zijn geworden. Daarom is definitief ontharen met IPL een grote uitkomst. Er zijn heel wat mensen die te kampen hebben met overbeharing. Te denken aan:
  • Transseksuelen die veel moeite doen om van de baardgroei af te komen, ook te denken aan armen en benen
  • Smoothies, deze mensen willen graag totaal haarloos door het leven stappen
  • Vanuit het naturisme is ook vraag naar onze definitieve onthaar methode
  • Hirsutisme (aangeboren ernstige overbeharing) IPL zal een verlossing voor u zijn
  • Bodybuilders, wielrenners en diverse andere sportmensen
  • Of u bent gewoon met een behoorlijke haardos behept
Wilt u gewoon prettig, hygiënisch en haarvrij door het leven? Ontharen kan voor iedereen een andere reden hebben. Vooral in de zomer ontharen veel mensen uit hygiënische overweging hun benen, oksels en schaamstreek. Voor velen is epileren en scheren een dagelijkse of wekelijks terugkerend ritueel. Het is niet voor iedereen mogelijk om zelf alle gebieden te bereiken. Bijvoorbeeld te denken aan de bilnaad, billen, schaamstreek, de achterkant van de benen en rug. Bij scheren met een scheermes kan er na enkele dagen akelige irritatie, jeuk of bultjes optreden en dit kan ingegroeide haren veroorzaken. Ontharingscrème op deze plaatsen, raden wij af. Het is een chemisch middel dat erg gevaarlijk kan zijn in een slijmvliesrijk gebied.  Harsen is erg gevoelig! Maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor de nagenoeg pijnloze maar definitieve ontharing met ons veilige en gepatenteerde IPL fotoflitslicht apparatuur.

Onthaar behandelingen bij Studio EsthetiquE nog steeds deels vergoed

Goed nieuws voor wie last heeft van extreme aangeboren overbeharing. Er zijn nog steeds zorgverzekeraars waarbij in het nieuwe zorgstelsel de behandelingen (deels) worden vergoed. Deze huid specialistische behandelingen vallen onder uw aanvullende verzekering. Tip: vergoed uw zorgverzekeraar niet, dan kunt u aan het einde van het jaar, de nota als extra ziektekosten indienen bij uw belastingaangifte.
Share